Fira del Tomàquet del Vallès a Sta Eulàlia de Ronçana
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Estiu
Temàtica
Gastronomia local
Com arribar a la Fira

Fira del Tomàquet del Vallès a Sta Eulàlia de Ronçana

Santa Eulàlia de Ronçana / Vallès Oriental / Barcelona

20/09/2020 > 20/09/2020

Centre Cívic La Fàbrica

Redescobreix l’autèntic sabor dels tomàquets a la Fira del Tomàquet del Vallès Oriental, on trobaràs varietats antigues, visites a l’hort, tallers de compostatge, però sobretot tastos de tomàquets antics.

La Fira del Tomàquet del Vallès Oriental dóna a conèixer la tasca de recuperació de varietats antigues que està fent el col·lectiu Llavors Orientals. Productors i restauradors de tot el Vallès Oriental volen que puguis tornar a comprar els tomàquets d’abans.

Visites guiades, tast de varietats antigues de tomàquet, tallers pràctics i per finalitzar Show Cooking. Tots els visitants obtindran el llibret de varietats antigues de tomàquet del Vallès i podran comprar pa, oli i tomàquets als pagesos de la comarca.

Dia i hora: dissabte 21/07/2018 de les 9:00 a les 14:30

Lloc: Centre Cívic i Cultural La Fàbrica

Organitza: Regidoria de Promoció Econòmica i Consell Comarcal del Vallès Oriental

BASES: 3r concurs “millor tomàquet del vallès oriental”

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

Serveis per a fires
Consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...