Fira Internacional del Formatge
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Estiu
Temàtica
Formatges

Fira Internacional del Formatge

Esterri d'Àneu / Pallars Sobirà / Alt Pirineu

16 Agost > 17 Agost

La Fira Internacional del Formatge pretén reunir els millors productors de formatge d’arreu d’Europa per tal de compartir, tastar i conèixer en profunditat la cultura del formatge.

Durant aquest mes d’agost, la fira s’ubicacarà en tres poblacions de Catalunya nord tot creant una ruta. La primera parada serà a Salardú durant el 10, 11 i 12 d’agost, la segona serà a Esterri d’Àneu durant el 16 i 17 d’agost i la última parada serà a Taüll durant el 24, 25 i 26 d’agost.

La Fira comptarà amb la participació d’una vintena de productors de procedències i tipologies diferents. Es podran trobar referències nacionals i internacionals. L’esdeveniment combina tradició, cultura i gastronomia; tot, al voltant del formatge. Així doncs, és tota una experiència pel visitant el tast de diferents sabors, textures i aromes de formatges d’orígens molt diversos.

La Fira Internacional del Formatge és una festa que promou els productes artesans i d’alta qualitat en un context festiu, creant complicitat entre productors i consumidors.


Info comercialització i reserva d'espais

Si vols posar-te en contacte amb l´organitzador per a participar-hi accedeix. Si no estàs registrat, subscriu-te amb l´opció Firaire Preferent.
Subscriu-te