Fira Internacional del Formatge
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Estiu
Temàtica
Formatges

Fira Internacional del Formatge

Esterri d'Àneu / Pallars Sobirà / Alt Pirineu

16/08/2018 > 17/08/2018

La Fira Internacional del Formatge pretén reunir els millors productors de formatge d’arreu d’Europa per tal de compartir, tastar i conèixer en profunditat la cultura del formatge.

Durant aquest mes d’agost, la fira s’ubicacarà en tres poblacions de Catalunya nord tot creant una ruta. La primera parada serà a Salardú durant el 10, 11 i 12 d’agost, la segona serà a Esterri d’Àneu durant el 16 i 17 d’agost i la última parada serà a Taüll durant el 24, 25 i 26 d’agost.

La Fira comptarà amb la participació d’una vintena de productors de procedències i tipologies diferents. Es podran trobar referències nacionals i internacionals. L’esdeveniment combina tradició, cultura i gastronomia; tot, al voltant del formatge. Així doncs, és tota una experiència pel visitant el tast de diferents sabors, textures i aromes de formatges d’orígens molt diversos.

La Fira Internacional del Formatge és una festa que promou els productes artesans i d’alta qualitat en un context festiu, creant complicitat entre productors i consumidors.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

Serveis per a fires
Consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...