Fira Sant Martirià a Banyoles
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Tardor
Temàtica
Animals

Fira Sant Martirià a Banyoles

Banyoles / Pla de l'Estany / Girona

Novembre 15 > Novembre 17 / 2019

Es caracteritza per oferir activitats per a grans i petits relacionades amb el cavall, el bestiar i les races autòctones dels Països Catalans. Concursos morfològics, exhibició de carrussels, una gran varietat d’animals autòctons, conferències, concursos monogràfics d’aus i demostracions són algunes de les activitats que s’hi poden veure.

Una fira arrelada al comerç i la cultura local i que projecta el futur del sector ramader i agrícola d’aquest país. El Firestany, la fira d’artesans, la fira del dibuix i la pintura i el raça-tast completen el mosaic estimulant i enriquidor que cada tercer cap de setmana de novembre omple la Draga de Banyoles amb trenta mil visitants.

(Font: FiraSantMartirià)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

Serveis per a fires
Consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...